6060
首頁 | 聯絡我們
60歲的意義?
60歲,剛好是退休年齡。在昔日的社會裡,退休便等於永遠失業、失去社會價值,感覺迷失之餘,更要倚賴積蓄過日子,而且跟疾病與死亡愈來愈接近 …… 對於長者來說,「快落」多於「快樂」。
60-60是甚麼?
「60-60耆康資訊網站」成立之目的,就是讓退休後的長者好好享受黃金歲月。我們將透過多元化資訊及討論區,為護老者(長者子女及親人)及長者提供實用資料及分享平台。

會員登入 登入 | 登記成為會員
去國外整容會唔會比香港好?
1
發表主題 | 發表回應
發表會員 發表日期:2018-04-24 10:54:13#1
名稱: tomtoo123
tomtoo123
tomtoo123
狀態: 離線
去國外整容會唔會比香港好?


去國外做整容手術風險大唔大啊?價格平定貴?有無朋友做過啊?


分享至Facebook
檢舉 | 回頁首
發表會員 發表日期:2018-04-24 17:25:50#2
名稱: teahaha
teahaha
teahaha
狀態: 離線


其實去國外做整容手術唔一定比香港好,香港的醫療系統水平都算系國際級啦,而且做完手術仲要翻去複診,萬一做得唔好又要來來回回幾次,真係浪費時間同錢銀。我係YouTube度都睇到個關於整容嘅視頻,https://www.youtube.com/watch?v=UaTdyWnnyXQ,係採訪整形外科專科醫生陳肖龍醫生的,都有講到國外整容嘅風險。想去國外整容嘅朋友,不妨睇睇瞭解下先至決定去唔去啦!



 



相關搜尋:整形 整容 隆胸 隆胸手術 整形外科 脂肪移植 假體移位 抽脂隆胸 乳房 乳房造影 美白針 美容針 美容診所 醫學美容 面部整形 乳房整形 體態整形 皮膚瘤 頭頸瘤 腮腺癌 乳房重建 創傷整形 ETV連詩雅 楊潤雄收回主權 寶林縱火狂徒 侏儒男星 保濕 黃子華加開9場 邪教教主女星觀塘繞道MMA 沖繩麻疹 防盜


分享至Facebook
檢舉 | 回頁首
1
發表主題 | 發表回應