6060
首頁 | 聯絡我們
60歲的意義?
60歲,剛好是退休年齡。在昔日的社會裡,退休便等於永遠失業、失去社會價值,感覺迷失之餘,更要倚賴積蓄過日子,而且跟疾病與死亡愈來愈接近 …… 對於長者來說,「快落」多於「快樂」。
60-60是甚麼?
「60-60耆康資訊網站」成立之目的,就是讓退休後的長者好好享受黃金歲月。我們將透過多元化資訊及討論區,為護老者(長者子女及親人)及長者提供實用資料及分享平台。

會員登入 登入 | 登記成為會員
去國外整容會唔會比香港好?
1
發表主題 | 發表回應
發表會員 發表日期:2018-04-11 13:36:17#1
名稱: teahaha
teahaha
teahaha
狀態: 離線
去國外整容會唔會比香港好?


去國外做整容手術風險大唔大啊?價格平定貴?有無朋友做過啊?


分享至Facebook
檢舉 | 回頁首
發表會員 發表日期:2018-04-11 15:18:00#2
名稱: tomtoo123
tomtoo123
tomtoo123
狀態: 離線


其實去國外做整容手術唔一定比香港好,香港的醫療系統水平都算系國際級啦,而且做完手術仲要翻去複診,萬一做得唔好又要來來回回幾次,真係浪費時間同錢銀。我係YouTube度都睇到個關於整容嘅視頻,https://www.youtube.com/watch?v=UaTdyWnnyXQ,係採訪整形外科專科醫生陳肖龍醫生的,都有講到國外整容嘅風險。想去國外整容嘅朋友,不妨睇睇瞭解下先至決定去唔去啦!



 



相關搜尋:整形 整容 隆胸 隆胸手術 整形外科 脂肪移植 假體移位 抽脂隆胸 乳房 乳房造影 美白針 美容針 美容診所 醫學美容 面部整形 乳房整形 體態整形 皮膚瘤 頭頸瘤 腮腺癌 乳房重建 創傷整形 熊黛林雙胞胎 人臉登機露 宿者售賣機 防腐劑當鹽水 抗老化 瘋狂自助餐飢民 紅色iPhone8 食雞告侵權 孤獨的理由 加按


分享至Facebook
檢舉 | 回頁首
1
發表主題 | 發表回應